Seleccionar página

QUI SOM?

El nostre origen es remunta als anys 90, a Vallirana. La família Peña  Farreras va obrir la floristeria FlorJardí al cor de la vila.

La Núria, la menor de la casa, sempre havia estat envoltada de flors, celebracions i diades. L’any 2012 inicia el seu propi projecte floral i a l’any 2019 decideix posar-se al capdavant d’una històrica floristeria situada a Vilafranca del Penedès.

QUÈ OFERIM?

Saüc Floristeria ofereix una àmplia gamma de plantes d’interior i plantes exterior de temporada. A part d’això, oferim també flors naturals, confeccionem rams i centres de flors adequats per a cada ocasió. Intentem que gran part del nostre producte que tenim sigui producte de proximitat, anant a comprar a les pròpies productores del nostre país.

A Saüc Floristeria podràs encarregar els teus rams , centres o plantes per a qualsevol ocasió especial, ja sigui el dia de la mare, Sant Jordi, Tot Sants, Nadal, Sant Valentí.

CAP A ON ANEM?

La societat actual avança i Saüc Floristeria afronta els nous reptes amb un servei compromès amb el canvi climàtic i el medi ambient.